Annie van Rijs

Van 12 november t/m 4 januari 2023 exposeert Annie van Rijs haar werk bij Inter Art in Emmen. Er zijn werkstukken in textiel, zoals quilten, raamhangers en broches, naast schilderijen.

Annie van Rijs uit Dalen is zeer bedreven in het werken met textiel. Met gekleurde lapjes en allerlei quiltmateriaal maakt zij mooie wandkleden en ontwerpt zij o.a. fantastische broches en mooie tassen. In deze expositie laat zij een groot aantal werkstukken in textiel zien en ook enkele van haar schilderijen.

Meer informatie over Annie van Rijs (Atelier Annie): https://avr23.exto.nl/.

Iedereen is welkom om bij Inter Art te komen kijken. Elke acht weken wordt er nieuw werk getoond van kunstenaars uit de regio. De exposities bij ‘Inter Art keukens, badkamers en meer’ worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum, waar de werkstukken eerder te zien zijn geweest. Beeldbrengers wil graag kunstenaars (van amateur tot professioneel) zichtbaar maken in de regio en jong en oud stimuleren om hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Inter Art is open op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Vakantiesluiting rond de Kerstdagen: Inter Art is gesloten van 23 december t/m 2 januari 2023.

Adres van Inter Art (Keukens en meer): Oosterbracht 22, 7821 CJ Emmen. De expositie is in de showroom op de 1e verdieping.

Scroll voor meer foto's