Carin Tappel

Expositie met schilderijen, aquarellen, beelden van brons en keramiek, gemaakt door Carin Tappel

Op 8 april wordt er een nieuwe expositie geopend bij Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. Tot en met 28 mei is er werk te zien van Carin Tappel. Deze veelzijdige kunstenaar maakt al meer dan 40 jaar beelden en schilderijen. In deze expositie laat ze een selectie zien van haar beelden van brons en keramiek, schilderijen in olieverf en aquarellen.

Een deel van het werk van Carin gaat over ontmoetingen tussen mens en dier. Zij schept een nieuwe wereld waarin dieren menselijke eigenschappen krijgen en mensen ook dierlijke eigenschappen. Carin laat ook zien hoe zij de ‘werkelijkheid’ ziet, vanuit verwondering en medeleven. Al haar beelden stralen levenslust en vrolijkheid uit. Tegelijkertijd kunnen ze stof tot nadenken geven over ons gedrag en over de toekomst van onze planeet.

De expositie wordt op zaterdag 8 april om 14.00 uur geopend. De exposant zal dan aanwezig zijn om iets over haar werk te vertellen. Bezoekers zijn van harte welkom.

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers een nieuwe expositie ingericht. Beeldbrengers wil graag het werk van kunstenaars uit de regio zichtbaar maken en ruimte bieden voor kunstzinnige activiteiten en het ontwikkelen van creatieve talenten. Er worden activiteiten als workshops en lezingen gehouden. Daarnaast zijn er inspirerende boeken, spellen en materialen in de galeriewinkel om zelf creatief mee aan de slag te gaan.

Hier kun je meer werk van Carin Tappel zien: https://carintappel.exto.nl/.

Galerie Beeldbrengers is open op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Adres: Oosterdiep westzijde 7A, 7881 GK Emmer-Compascuum (centrum). Er is ruim parkeergelegenheid achter het gebouw.

Scroll voor meer foto's