Dina de Vreeze en Henk Korenblik

Twee regionale kunstenaars doen mee aan de vervolgexpositie bij Inter Art in Emmen. Je ziet een combinatie van schilderijen van beide kunstenaars en enkele objecten van papier maché.

Dina de Vreeze schildert sinds 2003 en heeft jarenlang in Emmer-Compascuum schildergroepen begeleid. Ze schildert natuur en landschappen, zoals het Bargerveen. Maar zo af en toe komt er iets heel anders op het doek, dat hangt net af van de stemming van die dag.

Henk Korenblik uit Meppen (bij Zweeloo) is sinds 2008 ‘parttime kunstenmaker’. Met zijn fantasievolle ‘vreemde vogels’ en ‘vrolijke velden’ probeert hij het leven te kleuren. Hij maakt objecten in papier maché en ook schilderijen en aquarellen.

Iedereen is welkom om bij Inter Art te komen kijken. Elke acht weken wordt er nieuw werk getoond van kunstenaars uit de regio. De exposities bij ‘Inter Art keukens, badkamers en meer’ worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. Ben je geïnteresseerd om iets te kopen, neem dan contact op met Beeldbrengers.

Inter Art is open op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres is: Oosterbracht 22, Emmen.

Scroll voor meer foto's