Rolien Schrik

Van 4 september t/m 24 oktober 2021 zijn er schilderijen van Rolien Schrik te zien in Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum.

In 2017 had Rolien Schrik haar eerste expositie en er volgden daarna nog vele andere. In 2021 doet ze zelfs aan acht tentoonstellingen in Groningen en Drenthe mee.

Rolien is geboren in Gasselternijveen. Ze was altijd al graag creatief bezig en heeft ook gewerkt als activiteitenbegeleidster. Toen de kinderen het huis uit waren, kreeg ze meer gelegenheid om te schilderen en ging ze zich daarin verder ontwikkelen. Ze woont nu in Valthe. Rolien schildert voornamelijk met acrylverf. Ze heeft een brede interesse en schildert natuurlandschappen, bloemen, dieren, portretten en ook abstract werk.

Rolien Schrik is aangesloten bij het Kunstkollektief Borger-Odoorn en haar atelier is dan ook te bezoeken tijdens de Kunstroute van het Kunstkollektief op 9 en 10 oktober.

De opening is op zaterdag 4 september om 14.00 uur. Rolien zal er ook bij zijn en uitleg geven aan wie dat wil. Buiten is gelegenheid om te zitten. Bezoekers zijn welkom.

 

Scroll voor meer foto's