Christine Lamme, Diana de Vreeze, Conny Muilwijk, Marjola vd Star

Etsen, lino’s, pasteltekeningen, glaskunst, broches en keramiek van vier ‘beeldmakers’

Van 28 december t/m 16 februari 2020 zijn in Galerie Beeldbrengers kleine etsen en lino’s te zien van Christine Lamme en pasteltekeningen van Diana de Vreeze. Daarnaast is er ruimtelijk werk. De glazen schalen en broches van Conny Muilwijk en het keramiek van Marjola van der Star zijn zeer de moeite waard om te komen bekijken.

De stijl van Christine Lamme is expressief, neigend naar naïeve kunst. Zij wordt geïnspireerd door beelden die betekenisvol en boeiend zijn door cultuur, geschiedenis en context. Ze heeft een opleiding gevolgd aan de Hoge School voor de Kunsten in Antwerpen en schildert al meer dan twintig jaar.

Passie met pastel, dat wil Diana de Vreeze-de Prez uit Dalerveen uitbeelden op papier. Zij heeft 3 jaar geleden de potloden weer opgepakt en ze heeft ze daarna eigenlijk nooit meer losgelaten. Zij tekent dieren, stillevens en mensen, met gevoel en warmte voor de onderwerpen.

Conny Muilwijk maakt allerlei voorwerpen van glas. In deze expositie laat ze diverse schalen en broches zien in prachtige kleurencombinaties. Abstracte en gestileerd figuratieve kunst hebben haar grootste interesse en dat is ook te zien in haar schilderijen en haar digitale kunst.

Van Marjola van der Star zijn er torso’s en organisch werk in keramiek.

De expositie wordt op zaterdag 28 december 2019 om 14.00 uur geopend. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Galerie Beeldbrengers biedt een plek in de regio voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Galerie Beeldbrengers is elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur. Adres: Oosterdiep WZ 7A, 7881 GK Emmer-Compascuum. Er is ruime parkeergelegenheid achter het gebouw.

Meer info: www.beeldbrengers.nl, https://facebook.com/beeldbrengers

https://www.facebook.com/DianadePrezPastelDrawings/

www.connymuilwijkvermeer.blogspot.com

Scroll voor meer foto's