Nardja Kerkmeer en Bart Mol

Pentekeningen, keramiek en installaties

Van 22 februari t/m 12 april 2020 zijn in Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum pentekeningen, keramiek en installaties te zien van Nardja Kerkmeer en Bart Mol uit Valthermond.

Nardja Kerkmeer tekent al haar hele leven. Ze heeft zich gespecialiseerd in realistische pentekeningen. Bart Mol maakte vroeger abstracte beelden uit natuursteen. Beide zijn drie jaar geleden lid geworden van de vereniging AKE in Emmen. Daar zijn ze begonnen met het maken van keramiek. Bart is naturalistischer gaan werken en Nardja is juist losser gaan werken. Sinds kort maken ze ook installaties waarin ze keramiek, techniek, beweging en geluid combineren, vaak met een humoristisch element. Bart maakt daarbij graag gebruik van ouderwetse telefoons.

De expositie wordt op zaterdag 22 februari om 14.00 uur geopend. Nardja en Bart zullen dan iets over hun werk vertellen. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Galerie Beeldbrengers is elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur. Adres: Oosterdiep WZ 7A, 7881 GK Emmer-Compascuum. Er is ruime parkeergelegenheid achter het gebouw.

Meer info: www.beeldbrengers.nl, https://facebook.com/beeldbrengers

www.nardja.nl, https://www.facebook.com/nardja.kerkmeer

Scroll voor meer foto's