Thema: Wat komt er op je pad?

28 november 2020 t/m 17 januari 2021, verlengd t/m 14 maart 2021.

Voor Expositie 10 nodigde Galerie Beeldbrengers iedereen uit om een werkstuk aan te dragen met het thema ‘Wat komt er op je pad?’. Daar hebben veel mensen gehoor aan gegeven, uit de hele regio. Nu zijn alle 17 inzendingen te bewonderen. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen bij de tentoonstelling.

Bij veel werkstukken is de invloed te zien van de tijd waarin we nu leven, met corona: Ze gaan over de waarde van wandelingen maken en verrassende ontdekkingen tegenkomen, in de natuur of bijvoorbeeld bij het opruimen in je eigen huis, maar ook over vrijheid en voldoening.

Vanwege corona wil de galerie iedereen ook de gelegenheid geven om thuis alle werkstukken te zien. Daarom kun je ze allemaal zien via de website www.beeldbrengers.nl, op de pagina Exposities.

Bezoekers van de galerie en de website mogen ‘het favoriete werkstuk’ kiezen, zodat uiteindelijk één van de kunstenaars de winnaar wordt.

Gezien het grote aantal werkstukken is de expositieruimte van de galerie tijdelijk uitgebreid met de etalages van de winkels naast de galerie (Boud’s Inn, Veltrop en Withaar en Schomaker mannenmode).

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan.

Galerie Beeldbrengers is elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur. Adres: Oosterdiep WZ 7A, Emmer-Compascuum. De toegang is gratis. Er is ruime parkeergelegenheid achter het gebouw.

Scroll voor meer foto's